دوشنبه - ۹:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۶

مطالب تازه:
طرز تهیه پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

امتیاز شما به این مطلب...
[Total: 1 Average: 5]

طرز تهیه پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

در این قسمت از مطالب آموزش آشپزی رسانه بیست و یک قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما می توانید با تهیه پیاز سوخاری در کنار غذای های گوشی و میگو ,اشتها و همچنین تزیین زیبایی برای غذا خود داشته باشید.

 

مواد لازم پیاز سوخاری حلقه ای:
آرد ۲ لیوان
ماالشعیر حدودا ۳۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲  عدد
روغن مایع ¼ پیمانه
پیاز درشت  حداقل ۴ عدد
نمک به میزان لازم

ببب

در مرحله اول برای تهیه پیاز سوخاری, شما باید پیاز ها را بصورت حلقه حلقه تیکه کنید و همچنین شما باید برش پیاز ها را به اندازه حلقه های یک سانتی باشد و شما آنها را بادست جدا کنیدو قسمت وسط پیاز رابرای سالاد و یا موارد دیگر غذایی استفاده کنید.


طرز تهیه پیاز سوخاری

مرحله دوم برای تهیه پیاز سوخاری شما باید پیاز را در کاسه ای همراه با ارد و نمک مخلوط کنید ,سپس  روغن و ماالشعیر را اضافه کنید شما می توانید برای بهترشدن مایع ۱ساعت آن را استراحت دهید.

طرز تهیه پیاز سوخاری

در مرحله سوم شما سفیده های تخم مرغ ها راحسابی در ظرفی هم بزنید تا کف کند سپس مخلوط سفیده را با مخلوط آرد اضافه کنید و بعد از آن شما بایدبه طور سریع حلقه های پیاز رادرون خمیر قراردهید.

طرز تهیه پیاز سوخاری

مرحله چهارم برای تهیه کردن پیاز سوخاری, شما باید روغن را داغ کنید وسپس با استفاده از چنگال پیاز ها را درون روغن سرخ کنید وبعد از سرخ شدن پیاز آنها را در ظرفی نگه داریدتا روغن ها از آن جدا شود.

طرز تهیه پیاز سوخاری

همچنین ببینید

درباره نویسنده

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

پست های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *