آشپزی

آموزش طرز تهیه کباب بناب و اصول پخت کباب بناب اصل و خوشمزه

آموزش طرز تهیه کباب بناب و اصول پخت کباب بناب اصل و خوشمزه

آموزش طرز تهیه کباب بناب و اصول پخت کباب بناب اصل و خوشمزه

کباب بناب یا کباب ساطوری یکی از کباب های سنتی و قدیمی ایران است که نامش از شهر بناب در استان آذربایجان شرقی گرفته شده است. مواد این کباب خوشمزه تقریبا شبیه به کباب کوبیده است ولی در برخی مواقع در این کباب از سبزیجات معطر هم استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در ایندستور آشپزی می توانید برای چهار نفر کباب بناب تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب بناب در ادامه با رسانه بیست و یک همراه باشید.

مواد لازم کباب بناب

راسته گوساله۴۰۰ گرم
فیله گوسفند۴۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
کره۵۰ گرم
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه:

ابتدا گوشت را بادقت می شوییم و آبکشی می کنیم سپس در مرحله بعدی گوشت گوساله و فیله گوسفندی را به قطعات کوچک تبدیل و با هم یک بار چرخ می کنیم.پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم . خرد کردن پیاز کباب بناب بسیار مهم است. اولا پیاز ها باید به صورتی خرد شوند که درشت نباشند.

دوما باید آنقدر ریز نباشند که آب پیازها خارج شود و باعث شل شدن مایه کباب شود. پس از اینکه پیاز را خرد کردیم آن را به همراه گوشت چرخ شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند. برای اینکه گوشت طعم دار شود باید حداقل به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند. اگر بتوانید مواد را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید ، در پایان کار کباب خوشمزه تری خواهید داشت.

مطالب پیشنهادی

[newsbox style=”nb4″ display=”category” cat=”94″ number_of_posts=”2″]

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن