علمی و آموزشی

داروهای گیاهی برای تقویت بینایی

داروهای گیاهی برای تقویت بینایی
۴٫۷ امتیاز از ۱۹ رای

داروهای گیاهی برای تقویت بینایی

داروهای گیاهی برای تقویت بینایی

 

شما میتوانید در فصل زمستان خود را ایمنی تر کنید تا در در معرض بیمارهای زمستانی دور بمانید، از جمله نوشیدن دمنوش‌ها در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف نقش موثری دارد.

 

ما در این مقاله قصد داریم برای سلامتی چشم توصیه هایی داشته یاشیم، زیرا چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارند.

برای تقویت بینایی میتوانید انواع سبزیجات برگ سبز و تازه، انواع میوه‌ها و غلات مصرف کنید و از غذا‌های فرآوری شده و فست‌فود‌ها خودداری کنید.

مطالعات پزشکی نشان داده است که با مصرف غذا‌های سالم، خطر ابتلا به آب مروارید تا حد زیادی کاهش پیدا میکند.

 

 

عواملی که به بافت چشماها اسیب میرساند، رژیم غذایی ناسالم میباشد که این عمر علاوه بر اسیب رساندن به چشم ها باعث میشوند پیری زود رسی هم بیاروند.

استفاده از مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های A ، C و E موجب بهبود بینایی چشم میشود.

در این مطلب دمنوش‌هایی را معرفی میکنیم که مصرف آن‌ها به تقویت بینایی افراد کمک شایانی می‌کند.

 

 

خواص دمنوش هلو

یکی از دمنوش های عالی برای چشم ها دمنوش هلو است که علاوه بر تقویت بینایی برای خوش بو شدن دهان هم مناسب است.

 

 

طرز تهیه دمنوش هلو

برای تهیه دمنوش هلو تازه می توانید ابتدا ۲ عدد هلو سالم را بشورید به گونه ای که پوست آن بدون پرز شود سپس آن‌ها را پوست بکنید به گونه‌ای که مقدار کمی از گوشت درونی میوه روی پوست باقی بماند؛ یک قاشق مربا خوری چای سیاه را به همراه پوست هلو در قوری بریزید و ۲ لیوان آب به آن بیفزایید.

در صورت تمایل می‌توانید از عسل نیز استفاده کنید. این مواد را روی حرارت غیر مستقیم به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا دَم بکشد.

داروهای گیاهی برای تقویت بینایی

دمنوش کرفس و چای‌سبز

دمنوش کرفس و چای سبز علاوه بر کاهش وزن برای قدرت بینایی بهتر موثر میباشد.

 

طرز تهیه دمنوش کرفس و چای‌سبز

برای تهیه دمنوش کرفس و چای سبز شما در ابتدا  یک لیوان را با آب جوش بشویید تا گرم شود سپس نصف قاشق چای‌خوری پودر برگ کرفس و ۲ قاشق چای‌خوری چای سبز را در همان لیوان بریزید و آب هشتاد درجه سانتی گراد را به آن اضافه کنید.

لیوان را به دور از حرارت نگه دارید و بعد از پنج دقیقه آن را بنوشید. برای طعم‌دار شدن کرفس و چای سبز نیز می‌توانید از اندکی زعفران و زیره سبز  استفاده کنید.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن