آشپزی

ترفندهایی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

ترفندهایی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

ترفندهایی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

ترفندهایی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

اگر به دنبال آن هسـتید که غذاهـایتان نسبت به قبل مزه بهتری پیدا کنند باید ترفند هایی را در آشپزی خود استـفاه کنید. در این مطلب از رسانه بیست و یک چند تکنیک برای خوش طعم شـدن سوپ و خورش را قرار دادیم تا با استفاده از آن ها سوپ و خورش های خوشـمزه تری را آماده کنید. اگر دست پخت تان خوب است باید بدانید همیشه نکته های آشپزی خوب را به عالـی تبـدیل میکنـند پس هیچگاه از آموزش آشپزی غافل نشوید.

در انواع سوپ ها و خورش ها از سبزیجـات تازه استفـاده کنید و اگر سبزیجات تازه در دسترس نداشتید از سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت میـتوانید استفاده کنید.

اگر افراد مبتلا به چربی خون در خانواده دارید و میخواهید میزان چربی سوپ کمتر شود سوپ را یک روز قبل تهیه کنید و سپس چربی های بالا آمده سطح آن را بربدارید. جالـب است بدانید که اگر سوپ و خورش یک روز زودتر از مصرف آماده کنیـد طعم بهتری پیدا میکـنند.

ترفندهایی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

اگر میـخواهید سوپ و خـورش کمی غلیظ شود مقداری از آن را در میکسر

ریخـته و به شکل پوره درآورید و دوباره به قابلـمه اضافه کنید. البته افزودن خامه

به سوپ باعث غلیـظ شدن آن میشود. همچنین میـتوانید یک و نیم قاشق چای

خوری آرد را به یک فنجان آب سـوپ اضافه کرده و مخلوط کنید و به ظرف اصلی

اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیـظ شود.

 

اگر متوجه شدید که غذا بیش از حد معمـول شور شده اسـت یک عدد سیب زمینـی

پوست کنده در آن گذاشته و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حـرارت کم، آن را بردارید.

 

سوپ سرد باید در ظرف سرد سـرو شود.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن