آشپزی

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه
امتیاز: ۴٫۵ از ۲ رای

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه

ترشی انبه، یکی از ترشـی هایی که سریع پس از درسـت کردن میتوان آن را سرو کرد.

مواد مـورد نیاز برای تهـیه این ترشـی عبارتند از:

 

انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد شود)۲ فنجان
آنغوزهنصف قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
دانه رازیانه بو داده۲ قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز بو داده۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
روغن خردل۳ قاشق غذاخوری

 


برای تهیه این ترشی ابتدا انبه ها را با نمـک خوب مخلـوط کرده و برای یک ساعت

کنار بگذارید.بعد آب انبه را جدا کرده و دور بریزید. انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه،

دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلـوط کرده و خوب هم بزنـید.ترشی

شما حاضر اسـت،

میتوانید فورا سـرو کنید یا اینکه داخل یخچال بگـذارید و بعدا آن را مصرف کنید.

توجه: ترشی انبه فقـط ۴ روز قابلیت نگهـداری در یخچال را دارد.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن