آشپزی

نکات طلائی برای آشپزی

نکات طلائی برای آشپزی
امتیاز: ۴٫۴ از ۵ رای

نکات طلائی برای آشپزی

نکات طلائی برای آشپزی

نکات طلائی برای آشپزی

روش صحیح شستشو و پخت قارچ

به دلیل اینکه قارچ به خوبی با آب شسته نمیـشود می بایست قبل از شسـتن قارچ، آن را ده دقیقه در آب نمک شناور کنید تا تمام مواد غیر غذایی و مضر بخصـوص شن های موجود در قارچ خارج شوند. یکی از مسائلی که در پخت قارچ ناراحتی ایجاد میـکند سیاه شدن قارچ پس از پختن اسـت. برای جلوگیری از سیـاه شدن قارچ در زمان پخـت باید قارچ را در هنگام خرد کردن به آبلیمو آغشـته کنید.

روش صحیح یخ زدایی ماهی منجمد

اکثر خانم ها برای یخ زدایی ماهـی های منجمد، ماهی را در آب قرار میـدهند. جالب است بدانـید که قرار دادن ماهـی یخ زده در آب باعث می شود طعم یخ زدگی در ماهـی بماند و حتی اگر روز قبـل ماهی را در یخچال گذاشـته باشید باز ماهی طعم کهنـگی دهد. برای یخ زدایی ماهی منجـمد از شیر استفاده کنید که علاوه بر اینکه طعم یخ زدگـی را کاملا از بین میبـرد بلکه به ماهـی مزه تازگی و بسیار لذیذ میدهد حتی اگر چند وقت از بودن ماهـی در یخچال گذشـته باشد.

نکات طلائی برای آشپزی

روش اصولی سرخ کردن بادمجان

در هنـگام سـرخ کردن بادمجـان بر روی بادمجـان های در حال سرخ شـدن

تکه های بادمجان پخته نشده و در انتظار پخت را قرار دهـید این کار باعث میـشود

در مرحله بعـدی پخت، روغن کمــتری جذب بادمجان ها و سرخ کردن بادمجـان با

حداقل مصـرف روغن انجـام شود.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن