آشپزی

روش درست کردن ترشی لیته

روش درست کردن ترشی لیته

روش درست کردن ترشی لیته

ترشی یکی از خوراکی های خوشمزه بوده که هم بصورت تنها و هم با غذا میل میشود. در این مطلب طرز تهیه ترشی لیته را برایتان قرار دادیم.

روش درست کردن ترشی لیته

مواد لازم:

بادمجانيک کيلو
سبزي معطر پاک کردهنيم کيلو
فلفل دلمه ي سبزيک عدد
فلفل دلمه ي قرمزيک عدد
سير رنده شدهيک قاشق سوپخوري
فلفل سبز۵۰ گرم
هويج۳ عدد
کلم پيچ سفيد۲۵۰ گرم
سرکهيک کيلو
ادويه ي ترشييک قاشق سوپ خوري
نعناي خشکيک قاشق غذاخوري
پونه ي خشکيک قاشق غذاخوري
زرد چوبهيک قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

– سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و... است که آنها را کاملاً خرد ميکنيم.

– بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب ميپزيم. سپس در صافي ميريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.

– سير و بادمجان را با هم چرخ ميکنيم.

– کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه ميکنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد.

– سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.

– سرکه را به همه ي مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم ميزنيم. حالا ترشي آماده است.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن