مربا

طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو
امتیاز: ۴٫۵ از ۲ رای

طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو

باز هم فصل آلبالو شد و روحمون پر کشید سمت همه خوشمزه جات آلبالویی: مربای آلبالو، شربت آلبالو، لواشک آلبالو، آلبالو پلو و کلی خوراکی های خوشمزه دیگه. حتی خود آلبالو به تنهایی هم با کمی نمک فوق العاده خوشمزه است، البته اگه از شما هم عاشق خوراکی های ترش باشید. اما خوبی آلبالو این هست که هم شیرینش خوشمزه است و هم ترشش. مربا آلبالو و شربت آلبالو هر دو فوق العاده هستند و اگه مایل باشید میتونید همزمان که مربای آلبالو درست میکنید مقداری از شربتش رو هم کنار بگذارید تا از هر دوی این خوشمزه ها بهره ببرید.

همچنین میتوانید در کنار مربا آلبالو ، مربا پوست هندوانه، مربا برگ گل محمدی، مربا آلو و مربا گیلاس هم درست کنید.

حالا ببینیم طرز تهیه مربای آلبالو چطور هست. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیه دستور تهیه زیر رو دنبال کنید و البته کمی صبور باشید. اگر فکر میکنید نکته ای جا مونده یا شما روش دیگه ای سراغ دارید حتما از بخش نظرات با ما در میون بگذارید. این شما و این آموزش طرز تهیه مربای آلبالو:

طرز تهیه مربای آلبالو

 طرز تهیه مربای آلبالو

 

مرحله اول:

دم آلبالوها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که آلبالوها له نشوند.برای این کار میتوانید از یک گیره کاغذ استفاده کنید.

طرز تهیه مربای آلبالو

مرحله دوم:

شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید آلبالوها یک روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند.

مرحله سوم:

روز بعد مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه ۱۰ دقیقه جوشید آلبالوها را از آب آن جدا کنید و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا شربت قوام بیاید سپس آلبالوها را به شربت قوام آمده اضافه نمایید (اگر آلبالو زیاد بجوشد رنگ خود را از دست داده و له میشود، به این دلیل آلبالوها را از شربت ان جدا کنید، اگر آب آلبالو زیاد بود میتوانید بعنوان شیره شربت از آن استفاده کنید).

طرز تهیه مربای آلبالو

بگذارید مربای آلبالو تهیه شده در دمای اتاق خنک شود. سپس آن را در شیشه های مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات کلیدی تهیه مربا آلبالو:

  • – هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
  • – سعی کنید از آلبالوهایی که زیادی رسیدن و رنگشان تیره شده استفاده نکنید تا مربا آلبالوی خوش رنگ تری داشته باشید.
  • – موقع خرید آلبالو زیر آلبالو ها را نگاه کنید. اگر حالت تو رفتگی در زیرشان دارند جدا کردن هسته شان سخت است. سعی کنید برای تهیه مربا، آلبالویی بخرید که زیرش گرد باشد.
  • – قابلمه ای با گنجایش زیاد انتخاب کنید (حدودا دو برابر حجم مربا).
  • – از آلبالوهای پیوندی که درشت هستند به هیچ وجه برای تهیه مربا استفاده نکنید.

نشانه قوام آمدن مربا:

مقداری از شربت را در قاشقی بریزد، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

 

دلیل کپک زدن مربا:

شکر آن کم باشد، قوام نیامده باشد، کاملا پخته نشده باشد یا قاشق کثیف به آن زده شده باشد.

 

دلیل شکرک زدن مربا:

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن