مربا

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

این پست را ارزیابی کنید

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

مواد لازم برای مربا پوست هندوانه

پوست هندوانه ۵۰۰ گرم
شکر۷۵۰ گرم
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
هل سبز ساییده۱ قاشق چایخوری
آب۲ پیمانه (برای پخت)
آهک۳ قاشق غذاخوری

.

با شروع فصل گرما و به بازار اومدن انواع میوه های تابستانه زمان پخت انواع مربا هم شروع میشه و هرکس با توجه به سلیقه و ذایقه اش دوست داره چند نوع مربا رو آماده و نگهداری کنه تا در طول سال در وعده صبحانه و عصرانه اونها رو سرو کنه. مربا پوست هندوانه یکی از مرباهایی است که در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته و بساری به خاطر بافت ترد و شکنده این مربا علاقه زیادی بهش دارن که از نظر شکل ظاهری خیلی شبیه به مربای بالنگ است.

در این مطلب روش پخت مربا پوست هندوانه رو با هم آموزش میبینیم و قابل ذکره که این مربای تابستانه رو برای تزیین انواع دسر و شیرینی میشه استفاده کرد.

 

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

مرحله اول:

پوست سبز هندوانه را بگیرید.

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

مرحله دوم:

بخش سفید پوست را به شکل دلخواه برش بزنید.

 

مرحله سوم:

برای ترد شدن مربا پوست هندوانه باید پوست را به مدت حدودا ده ساعت در آب آهک استراحت دهید؛ برای این کار ۴ پیمانه  آب و آهک را مخلوط کنید و پس از ته نشین شدن آهک، محلول را صاف کنید و پوست هندوانه را در آب آهک صاف شده بریزید و استراحت دهید.

 

مرحله چهارم:

پس از استرحت در آب آهک، پوست را درآبکش بریزید و به خوبی بشویید و آن را دوباره به مدت هشت ساعت در آب یخ استراحت دهید و در این مدت سه یا چهار بار آب را عوض کنید.

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

بعد از گذشت این زمان پوست را آبکشی کنید و اجازه دهید کاملا خشک شود.

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

مرحله پنجم:

شکر و آب را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و بعد پوست هندوانه را درون شهد بریزید و یک ساعت اجازه پخت دهید.

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

مرحله ششم:

پس از گذشت یک ساعت شعله را خاموش کنید. هل و آب لیمو را به مربای پوست هندوانه بیافزایید و پس از خنک شدن آن را در ظرف مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

 

نکات کلیدی تهیه مربا پوست هندوانه

برای تبدیل مربا پوست هندوانه به مارمالاد پوست هندوانه میتوان همین مربا را در میکسر ریخت و میکس کرد و یا اینکه بخش آب و آهک را حزف کرد تا مربای نرم تری بدست آید و بعد مواد را میکس کرد.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن