مربا

طرز تهیه مربا گل محمدی

این پست را ارزیابی کنید

طرز تهیه مربا گل محمدی

طرز تهیه مربا گل محمدی

 

مواد لازم برای مربا گل محمدی

گلبرگ تازه گل محمدی۱ کیلو
شکر ۳ کیلو
آب۸ پیمانه
آب لیمو تازه۴ قاشق غذاخوری

 

استفاده از گل محمدی و گلاب در غذا یکی از تمایزهای آشپزی ایرانی است. ایرانی ها مهارت خوبی در استفاده از این ماده خوش عطر و بو دارند و با آن غذا و دسر های منحصر به فردی تهیه میکنند. مربا گل محمدی برای تمام ما نام آشنایی است و به جرات میتوان آن را مختص ایران دانست. هر چند مربا گل محمدی در بیشتر مناطق ایران تهیه میشود ولی مانند مربای کدو حلوایی مجلسی به طور خاص آن را به منطقه آذربایجان ایران و شهر تبریز نسبت میدهند.

در منطقه آذربایجان فصل گل محمدی از اواسط اردیبهشت ماه شروع میشود تا اوایل تیرماه و جالب است بدانیم گل های مناطق کوهستانی آذربایجان مانند گل های کاشان تلخی ندارند و نیازی نیست هنگام تهیه مربای گل محمدی تبریز آن ها را بجوشانیم و تلخیشان را بگیریم.

همانطور که میدانیم تهیه مربا گل محمدی در فصل گل محمدی یعنی بهار رواج پیدا میکند و اصولا آن را با برگهای تازه گل درست میکنند اما با برگ های خشک گل نیز میتوان این مربای لذیذ را به راحتی در خانه درست کرد: اگر برای تهیه آن دسترسی به گل های کوهستانی مناطق آذربایجان نبود هنگام خرید گل برای تهیه مربا گل محمدی خوشمزه یک نکته را باید در نظر داشته باشیم: میدانیم گل محمدی دارای دو رنگ صورتی و سرخ است دقت کنید در تهیه مربا گل محمدی از نوع صورتی آن باید استفاده کرد چرا که گل محمدی سرخ، تلخی بیشتری نسبت به گل محمدی صورتی دارد.

در ادامه روش تهیه مربای گل محمدی را با هم میخوانیم…

طرز تهیه مربا گل محمدی

طرز تهیه مربا گل محمدی

 
 

مرحله اول:

یک طبقه از گل محمدی و یک طبقه از شکر را در ظرفی بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید. با پارچه تمیز درب ظرف را ببندید و آن را یک شب در جای نسبتا خنک قرار دهید.

مرحله دوم:

مقداری شکر را جداگانه بجوشانید و بعد روی گلبرگها بریزید و خوب هم بزنید. در ظرف را مجددا با پارچه ببندید و ۴۸ ساعت استراحت دهید.

 

 مرحله سوم:

مقداری شکر در آن بریزید و مواد را در قابلمه ای بجوشانید تا خوب غلیظ شود. در هنگام جوشیدن کف ایجاد می شود که باید آن را بگیرید و دور بریزید. سپس آب لیمو را اضافه کرده و مربا را بهم بزنید و در نهایت از روی حرارت بردارید.

 

هنگامی که مربا خنک شد، آن را به یک بطری شیشه ای انتقال داده و مانند سایر مرباها نگهداری کنید.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن