آشپزی

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

این پست را ارزیابی کنید

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

کیک و شیرینی پزی از سلیقه های هر خانومی ست، در این مطلب از رسانه بیست و یک آموزش پخت کیک شکلاتی کلاسیک را برای شما قرار دادیم باشد که از آن لذت ببرید.

طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک

 تعداد: ۱۲ نفر

مواد لازم :

 کره ¾ پیمانه
 تخم مرغسه عدد
آرد کامل (سفید) دو پیمانه
 پودر کاکائو (شیرین نشده) ¾ پیمانه
جوش شیرینیک قاشق چای خوری
بکینگ پودر¾ قاشق چای خوری
نمکنصف قاشق چای خوری
شکردو پیمانه
وانیلدو قاشق چای خوری
شیریک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

۱- تخم مرغ و کره را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. در همین زمان، کف قالب کیک را با روغن و قلم مو چرب کنید. کف قالب یک ورق روغنی قرار دهید. آن را چرب کنید و کمی آرد بپاشید. قالب را کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم زن برقی حدود ۳۰ ثانیه از درجه متوسط تا سریع هم بزنید. آرام آرام شکر را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا کاملا با کره حل شود. کناره های ظرف را تمیز کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید.

تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید. مرحله به مرحله و یک در میان مخلوط آرد و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و نرم شوند. ۲۰ ثانیه از سرعت متوسط تا زیاد آن را دوباره هم بزنید. مواد را داخل قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.

۳- کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه برای قالبی به عمق ۲۰ سانتی متر، ۳۵ دقیقه برای قالبی به عمق ۲۳ سانتی متر و ۴۵ تا ۵۰ دقیقه برای قالبی به عمق ۲۵ سانتی متر بپزید. یا میتوانید برای اطمینان از پخت کیک یک قاشق چوبی وسط کیک فرو کنید و اگر خمیر به آن نچسبید، یعنی پخته است.

برچسب ها
♥admin

♥admin

باسلام خدمت شمادوست عزیز امیدوارم اوقات خوشی رابا مطالبی که در اختیار شما گزاشته ایم داشته باشید. منتظر نظر های گرمتون هستیم ویا اگر سوالی داشتین گزینه تماس با ما دربالا را بزنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن